دکتر باتری، فروش باتری ماشین در محل، پرداخت در محل.

باتری چری تیگو ۵

بازدید: 86 بازدید

چری تیگو ۵

باتری مناسب : ۷۴ آمپر
چری تیگو ۵ محصول شرکت چری است که در ایران توسط شرکت مدیران خودرو عرضه می‌شود.این خودرو مجهز به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری است که با گیرباکس ۷ سرعته CVT جفت می‌شود.
از این شاسی بلند لوکس نمی‌توان انتظار شتاب اولیه آنچنانی داشت، اما در دور بالا و شتاب ثانویه راننده را نا امید نمی‌کند. گیرباکس CVT در حالت تعویض دستی هماهنگی بهتری با پیشرانه دارد و در این حالت اگر دنده را سبک نکید، دور موتور روی محدوده رد لاین نگه داشته می‌شود تا از حداکثر قدرت ۱۳۹ اسب بخاری پیشرانه استفاده کنید.

معایب تیگو ۵

شتاب ضعیف
طراحی ظاهری قدیمی
حذف بعضی از آپشن‌ها
فضای کم سرنشینان عقب و عدم راحتی صندلی‌ها
عملکرد ضعیف صفحه نمایش
قیمت بالا

مشخصات فنی

موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور ۱۹۷۱سی سی
حداکثر قدرت ۱۳۹ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور ۱۸۲ نیوتن متر در ۴۳۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده CVT با ۷ دنده در حالت دستی
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۱۳ ثانیه
حداکثر سرعت ۱۶۵ کیلومتر در ساعت
وزن ۱۵۳۷ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) ۴۵۰۶ طول – ۱۸۴۱ عرض – ۱۷۴۰ ارتفاع
فاصله بین دو محور ۲۶۱۰ میلیمتر

تیگو ۵ فیس لیفت

تیگو ۵ فیس لیفت همانند نسخه اولیه از موتوری ۲٫۰ لیتری با قدرت ۱۳۹ اسب بخار و گشتاور ۱۸۵ نیوتن متر سود می‌برد که نیروی خود را به واسطه گیربکس CVT به چرخ‌های جلو می‌رساند، به گفته مدیران خودرو، برای نسخه فیس لیفت آپدیت‌های نرم‌افزاری بر روی موتور و گیربکس اعمال شده‌است و از همین رو عملکرد خودرو بهبود یافته، در عمل نیز می‌توان گفت که تا حدی نتیجه این تغییرات محسوس است، آنچنان که در مدل قبلی چری تیگو ۵، شتاب صفر تا صد این خودرو حدود ۱۷ ثانیه به طول می‌انجامید اما این زمان در تیگو ۵ فیس لیفت به حدود ۱۵ ثانیه کاهش یافته‌است، در واقع اگر از شیوه مرسوم لانچ کردن (نگه داشتن همزمان پدال گاز و ترمز و رها کردن ناگهانی ترمز) برای شتاب‌گیری بهتر استفاده کنید، حتی نتیجه بازهم بهتر می‌شود.
کیفیت کابین چری تیگو ۵ در نسخه اولیه نیز مناسب به نظر می‌رسید و از رقبایی چون جک S5 اتوماتیک بهتر بود، اما آنچه در نسخه فیس لیفت تغییر کرده، ارگونومی برخی اجزاست، برای مثال حالا امکان تعویض حالت رانندگی از اقتصادی به اسپرت با فشردن یک دکمه بر روی کنسول وسط امکان‌پذیر است اما برای چنین کار ساده‌ای در نسخه قبلی نیازمند یافتن و فشردن یک دکمه کوچک در قسمت‌های سمت چپ داشبورد بودید که اغلب به دلیل قرار گرفتن در پشت انحنای فرمان به خوبی دیده هم نمی‌شد.
مانیتور لمسی هفت اینچی نسخه قبلی جای خود را به نمونه‌ای هشت اینچی داده‌است که به دوربین دید عقب داینامیک (با قابلیت نشان دادن مسیر حرکت دنده عقب همزمان با گردش فرمان) نیز مجهز است. در کنار این سیستم مفید، دو ایربگ جانبی نیز در نسخه فول در نظر گرفته شده‌اند که در نسخه ارزان قیمت تر تیگو ۵ (با قیمت حدود ۹۴) میلیون وجود ندارند.
افزوده شدن گرمکن صندلی‌های جلو و جمع شدن آینه‌های جانبی به واسطه وجود موتور برقی از جمله دیگر تفاوت‌های مدل فول چری تیگو۵ فیس لیفت نسبت به نسخه ساده‌تر و قدیمی است.

خواندن  باتری رنو کپچر

ترمزها مانند نسخه قبلی از عملکرد مناسبی برخوردارند و به گفته مدیران شرکت، فنربندی نیز عملکرد نرم تری را در مواجه با شرایط ناهموار از خود نشان می‌دهد، هرچند تست این مورد اخیر در مسیر هموار و ساده پیست آزادی چندان امکان‌پذیر نیست.

تیگو ۵ از حیث هندلینگ می‌تواند نمره قبولی را از آن خود کند و در شرایط بحرانی نیز ESP به موقع وارد عمل شده و عملکرد دقیقی از خود نشان می‌دهد، جالب است که متأسفانه برخی خودروهای دیگر رقیب نظیر BYD S6 علی‌رغم قیمت بالا از سامانه ESP بی بهره‌اند و ایمنی فعال کمتری را نسبت به تیگو ۵ ارائه می‌دهند.

منبع : ویکی پدیا

دسته‌بندی مدل ماشین
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
Call Now Button