دکتر باتری، فروش باتری ماشین در محل، پرداخت در محل.

باتری پژو آردی (روآ)

بازدید: 89 بازدید

نام خودرو : پژو آردی
قابلیت استفاده از باتری : ۶۰ آمپر ، ۶۶ آمپر و ۷۴ آمپر
باتری پیشنهادی : ۶۶ آمپر

موتور پژو rd، باتری ماشین پژو اردی ، باطری ماشین پژو اردی

پژو آردی

پژو آردی خودرویی است که پوسته خارجی (شکل ظاهری بدنه) و تقویت پوسته آن مطابق پژو ۴۰۵ و پیشرانه آن مطابق با پیکان انژکتوری 1600cc می‌باشد .

این خودرو که با نظارت شرکت پژو در ایران خودرو ساخته می‌شد و دیفرانسیل عقب است، با استفاده از دو حرف نام لاتین دیفرانسیل عقب (Rear wheel drive) دوحرف RD انتخاب و در کنار نام پژو قرار گرفت و به این ترتیب این خودرو پژوRD نام گرفت.

این خودرو از سال ۷۸با هدف در دست گرفتن بازار خودروهای زیر ۹میلیونی و در واقع برای افرادی که دوستدار پژو ۴۰۵ هستند اما درآمدشان به آن‌ها اجازهٔ خرید این خودرو را نمی‌دهد تولید شد.
در واقع مدل ارزان تر پژو ۴۰۵ و همچنین این خودرو درکنار پژو روآ (با متعلقات فنی مشابه با آردی) تنها مدل دیفرانسیل عقب ۴۰۵ می‌باشد .

آردی‌های قبل از سال ۸۲ به دلیل نداشتن کولر و فرمان هیدرولیک و نداشتن سیستم انژکتوری چندان دلچسب نبودند و همین باعث ایجاد دیدگاه منفی برای آردی و روآ بین مردم شد.

پژو آردی آی ، RDi

همانطور که گفته شد آردی‌های قبل از 82 دارای مشکلاتی بودند که باعث ایجاد دیدگاه منفی بین مردم شدند اما ایران خودرو با پیگیری‌های صورت گرفته تولید آردی معمولی را متوقف و به جای آن مدل آردی آی با موتور انژکتوری را عرضه کرد RDi از سال ۸۲ به بعد بسیار پر توان تر با مصرف بسیار پایین وارد بازار شد.

خواندن  باتری هیوندای آوانته

مصرف RDi انژکتوری در صورت تنظیم بودن ۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر می‌باشد و این میزان نسبت به مدل‌های معمولی اردی بسیار بهتر می‌باشد. کولر آر دی ای بسیار قوی عمل می‌کند و باد خنک پر شتابی را از دریچه‌ها خارج می‌کند. بدنه این ماشین پژو ۴۰۵ می‌باشد و از هر لحاظ برتری بسیار بالایی نسبت به هم قیمت‌های خود دارد.

فرمان هیدرولیک آر دی ای بسیار خوب و نرم عمل می‌کند بطوری‌که حتی طبق آزمایشی که انجام شده به دلیل کمتر بودن وزن آردی آی نسبت به پژو GLX۴۰۵ فرمان آردی ای بسیار نرم‌تر از مدل اصیل خود پژو ۴۰۵ یا پارس عمل می‌کند. در پژو آردی ای‌ها سیستم‌های دیاگ قرار داده شده و کمک بزرگی در مصرف و شتاب و تنظیم برق این ماشین ایفا می‌کند. از مزایای دیاگ: خیلی راحت عیب‌های ماشین را پیدا می‌کند و در خودش ثبت می‌کند و شما با مراجعه به تعمیرگاه‌های دیاگ خوان می‌توانید مشکلات را بی آسانی حل نمایید.

در آردی آی‌های سال ۸۲ به بعد، گیربکس ایتالیایی (که در سال 1380 جانشین گیربکس getrag240 شده بود) جای خود را به گیربکس متال کستلو داد و دیگر خبری از صداهای گیربکس خودرو به گوش نمی‌خورد در ضمن آردی آی را با آردی اشتباه نگرید. تفاوت این دو در اصلاح مشکلات می‌باشد. همین‌طور که گفته شد مشکلات فرمان – کولر و مصرف بنزین و شتاب و صدای گیربکس در آردی آی‌ها بر طرف شده. دقت داشته باشید که آردی با آردی آی تفاوت‌های زیادی دارد.

آردی آی نسبت به آردی از وزن کمتری برخوردار است که دلیل آن استفاده از مواد سبک تر در بدنه می‌باشد که اگر دقت کنید اکثر آردی آی‌ها و روآ‌ها (سال و معمولی) دارای فرورفتگی در قسمت صندوق عقب می‌باشد که علت آن همان آلیاژ سبک تر می‌باشد که در طی فشارهای وارده به صندوق آسیب دیده است.

خواندن  باتری دنا

در اتاق 405RDi همه چیز مثل پژو 405GLX می‌باشد تنها تفاوتش با GLX کمی فضا در عقب کمتر می‌باشد آن هم به دلیل دیفرانسیل عقب بودن خودرو. داشبورد و صندلی‌ها بسیار مناسب و از کیفیت خوبی برخوردار می‌باشد.

از نظر آیرو دینامیک به دلیل شیب‌های مناسب ماشین از تعادل و روانی خوبی در سرعت برخوردار می‌باشد. پژو 405RDi ماشینی برای داخل و خارج از شهر ساخته شده و نسبت به پراید در بیرون شهر به دلیل سنگین تر بودن و موتور قوی تر و آیرودینامیک مناسب ماشین رانندگی بهتری در سرعت بالا با پژو آردی خواهید داشت. پژو آردی آی داری ۶ دنده می‌باشد (5 دنده جلو + 1 دنده عقب).

جانشین پژو آردی

ایران خودرو پس از توقف اجباری تولید پیکان به دلیل آلاینده بودن شجاعت لازم برای دل کندن از یک خودرو را بدست آورد اما این بار با اعلام جانشین.
جانشین آردی پژو روآ اگرچه ممکن است در ظاهر همان آردی به نظر آید ولی از لحاظ فنی و موتوری تغییراتی در آن به وجود آمده‌است تا جایی که به گفته دهنادی موتور این خودرو نسبت به آردی بهینه شده‌است.
تفاوت ظاهری روآ با آردی استفاده از سپرهای مشکی در روآ می‌باشد

تولید روآ نیز تا سال ۱۳۸۸ ادامه داشت و پس از آن روآ سال با فیس پژو 405 GLX تولید شده و حدود سال ۱۳۹۰ تولید این ماشین کلا متوقف شد.

در سال ۱۳۹۴ نیز ایران خودرو وانت آریسان را با موتور روآ سال (OHVG2) جانشین پیکان وانت کرد.

منبع : ویکی پدیا

مشخصات فنی خودرو پژو آردی

  • مدل RD
  • کلاس خودرو سدان (Sedan)
  • نوع موتور OHV
  • حجم موتور (سی سی) ۱۵۹۸
  • گیربکس ۵ دنده دستی
  • محور محرک دیفرانسیل عقب (RWD)
  • تعداد سیلندر ۴
  • تعداد سوپاپ ۸
  • حداکثر توان موتور hp 69 اسب بخار/51kw (در ۵۰۰۰ دور در دقیقه)
  • حداکثر گشتاور (Nm) 110 نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه
  • شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت (ثانیه) ۱۵
  • بیشترین سرعت (کیلومتر در ساعت) ۱۷۵
  • فاصله بین دو محور عقب و جلو (میلیمتر) ۲۶۶۹
  • وزن خالص (کیلوگرم) 1121/1090
  • حجم مخزن سوخت (لیتر) 62/52
  • مشخصات تایر 165/80R14
  • مصرف سوخت (لیتر در ۱۰۰ کیلومتر) ۹
  • طول خودرو (میلیمتر) ۴۴۰۸
  • عرض خودرو (میلیمتر) ۱۶۹۴
  • ارتفاع خودرو (میلیمتر) ۱۴۱۰
خواندن  باتری جک اس 5
دسته‌بندی مدل ماشین
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
Call Now Button