دکتر باتری، فروش باتری ماشین در محل، پرداخت در محل.

باتری ماشین کراس H30

بازدید: 120 بازدید

باتری مناسب: 60 آمپر

باتری ماشین کراس H30
نام خودرو : دانگ فنگ h30 کراس
باطری : فابریکی ۶۰ آمپر
قابلیت استفاده از باطری ۶۰ , ۶۲ , ۶۶ آمپر
باطری پیشنهادی : 60 آمپر یا ۶۲ آمپر

باتری ماشین کراس H30 ، خودرو H30 Cross
باتری ماشین اچ 30 کراس ، عکس باطری اتمی کره ای ماشین کراس ، تصویر باطری اتمی کره ای ماشین کراس ، فروش باتری ماشین کراس
باتری ماشین کراس H30 ، باتری ماشین اچ ۳۰ کراس ، باطری ماشین اچ ۳۰ کراس ، باتری ماشین ، باطری ماشین اتمی

مشخصات فنی خودروH30 Cross

 باتری مناسب : 62 آمپر
کد کلاس(های) خودرو: 72301 و 72303
نوع موتور: TU5
حجم موتور: (cc) 1.6 ليتر
حداکثر توان موتور: (hp) 105اسب بخار در 5750 دور در دقيقه
حداكثر گشتاور: (Nm) 142 نيوتن متر در 4000 دور در دقيقه
تعداد سوپاپ: 16
نوع سوخت سازگار: بنزين
سيستم انژكتوري پاشش: چند نقطه ای
استاندارد حد آلايندگي 72301: يورو4 و 72303: يورو5
حداکثر سرعت: (km/h) 183
شتاب صفر تا :100 (ثانیه) 12.5
سيستم انتقال قدرت: گیربکس اتوماتیک، ديفرانسيل جلو
مصرف سوخت تركيبي: (Lit/100 km) 7.04
طول خودرو: (mm) 4351
عرض خودرو:(mm) 1760
ارتفاع خودرو: (mm) 1528
فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو: (mm) 2610
وزن خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر و بدون تجهيزات اضافي: (kg) 1230
گنجايش مخزن سوخت: (Lit) 51
حجم فضاي صندوق عقب (Lit) 417- حجم فضاي صندوق عقب (ليتر ) با صندلي هاي تا شده عقب: 1137

 

دانگ فنگ اچ۳۰ کراس خودرویی هاچ‌بک کراس شبیه شاسی بلند، محصول شرکت دانگفنگ موتورز چین است که در فروردین ۱۳۹۵توسط ایران خودرو به ایرانیان معرفی شد. این خودرو مدل هاچ‌بک کراس مدل H30 (نسخهٔ هاچ‌بک معمولی آن که در ایران وجود ندارد) و مدل S30 (که نسخهٔ سدان این خودرو می‌باشد) است؛ و این خودرو توسط شرکت ایران خودرو در فروردین سال ۱۳۹۵ در ایران معرفی و در خرداد ماه همان سال فروش آن به صورت پیش فروش آغاز شد.

این خودرو نوعی هاچ‌بک کراس پنج درب (شامل صندوق عقب) می‌باشد که پلتفرم مشترکی با پژو ۳۰۸ و سایر سری اتاق سه پژو دارد.

در ابتدای معرفی این خودرو به بازار ایران بر اساس تصاویر مردم فکر می‌کردند که این خودرو شاسی بلند ویا کراس اوور است ولی بعد از رونمایی در نمایشگاه‌های خودرو متوجه موضوع شدند.

این اتفاق هم بخاطر عدم اطلاع ایرانیان از مفهوم واژه کراس در انتهای نام این خودرو و تشابه این خودرو با کراس اوورها است.

هاچ‌بک کراس نوعی از کلاس بدنه خودرو است که ابعاد آن کمی بزرگتر است و در برخی از سیستم‌ها مانند هندلینگ، سیستم تعلیق ارتقا داده شده و نیز تجهیزاتی مانند باربند، فلاپ‌های مشکی دور درها و سپرها اضافه می‌شود و به نسبت کمی از سایر هاچبک‌ها برای جاده‌های خاکی مناسب است.

نگاه کلی به خودرو اچ۳۰ کراس

دانگ فنگ اچ سی کراس را نمی‌توان خودرویی کاملاً چینی دانست. این خودرو نوعی محصول مشترک دانگفنگ موتورز و گروه پژو-سیتروئن (PSA) می‌باشد که اتاق آن توسط دانگ فنگ با پلت فرم سری ۳ اتاق پژو و موتور TU5 پژو ۲۰۶ می‌باشد. یکی از عمده‌ترین مشکل پژو ۲۰۶ نبودن فضای کافی برای سرنشینان عقب و صندوق عقب می‌باشد. همچنین مشکل دیگر آن تقه زدن و به زور و به همراه تقه معکوس کشیدنش می‌باشد.
همچنین در هنگام رانندگی زیاد تند تند فعال شدن فن این خودرو می‌باشد. ایران خودرو نیز با عرضه این خودرو توانست این مشکلات را رفع و جایگزین کند.
در کل اچ سی کراس را می‌توان خودرویی با اصالت چینی و فرانسوی جایگزین پژو ۲۰۶ اتومات با فضای پای بیشتر سرنشینان عقب و فضای صندوق بیشتر با همان مشخصات و امکانات بیشتر دانست.

خواندن  باتری هیوندای اکسنت

عرضه اچ۳۰ کراس به بازار ایران

در مدل تیپ ۶ پژو ۲۰۶ به علت مشکلاتی که در گیربکس داشت استقبال آنچنانی نشد. در مدل‌های دنده دستی مشکلاتی چون فضای کم سرنشینان عقب وفضای کم صندوق عقب بود ونیز فن این خودرو تند تند شروع به کار می‌کند اما باز هم به خاطر ظاهر جذاب و کیفیت خوب فروش بالایی دارد. برای رفع فضای صندوق عقب مدل اس دی ساخته شد اما دیگر مشکلات رفع نشد.

ایران خودرو در سال نود و یک تولید تیپ۶ این خودرو را متوقف کرد و درآن زمان خودروی اتوماتیک در این رده قیمتی رنو تندر ۹۰ بود که به خاطر نداشتن ظاهر جذاب استقبالی از آن نشد و نیز برخی مواقع در بازار پژو ۲۰۶ تا پنجاه میلیون تومان معامله می‌شد.
در سال نود وچهار خودروهایی اتوماتیک در این رده قیمتی وارد بازار شدند که ایران خودرو تصمیم گرفت خودرویی با رقابت سخت به بازار عرضه کند که این خودرو با امکانات رفاهی بیشتر به بازار عرضه شد و استقبال بسیار خوبی از این خودرو شد.

مشخصات فنی اچ۳۰ کراس

این خودرو به موتور ۱٫۶ لیتری TU5 مورد استفاده در پژو ۲۰۶ تیپ پنج وشش (مدل‌های وی ۸، وی۹، وی۲ در مدل اس دی)، رانا، سمند TU5 (بیشتر مدل‌های وارداتی)، پژو پارس LX، پژو 405 SLX (در برخی مدل‌های GLX هم نصب شده است) مجهز است. حداکثر قدرت این موتور ۱۰۵ اسب بخار، با حداکثر گشتاور ۱۴۲ نیوتون متر و حداکثر دور مجاز rpm ۵۷۵۰ است.

جعبه دنده این خودرو اتوماتیک ۴ دنده با قابلیت‌های اسپرت، جاده برفی ،O/D یا Over Drive (استپ گیت یا قابلیت سنگین کردن دنده که خودرو فقط با سه دنده حرکت می‌کند) و حرکت در سربالایی ساخت آیسین ژاپن می‌باشد. البته بعضی از مدل‌ها که در ایران نیست قابلیت تیپ ترونیک نیز می‌باشد. سیستم تعلیق جلو این خودرو از نوع مک فرسون و سیستم تعلیق عقب آن از نوع مستقل می‌باشد.
شتاب صفر تا صد این خودرو بر اساس اعلام شرکت ایران خودرو ۱۲٫۵ ثانیه می‌باشد؛ و بر اساس تست در نواحی کوهستانی در ایران حدود ۱۴ ثانیه بوده ولی در بهترین شرایط به کمتر از ۱۰ ثانیه نیز می‌رسد.

خواندن  باتری پژو ۲۰۰۸

 

امکانات رفاهی اچ۳۰ کراس

از امکانات این خودرو می‌توان به سقف بازشو برقی(سانروف)، سیستم صوتی تصویری با بلوتوث و دکمه‌ای کنترلی روی فرمان و به همراه نویگیشن فعال، سیستم تهویه اتوماتیک، تنظیم چهار حالته فرمان (بالا، پایین، جلو، عقب)، آینه‌های جانبی راهنما دار با سیستم گرمایشی (با توجه به امکانات اعلام شده در سایت ایران خودرو)، جا عینکی، اسپویلر، صفحه نمایش چند منظوره با کامپیوتر سفر چراغ‌های مطالعه جلو و عقب، قطعات تزئینی طرح فیبر کربن، غربیلک فرمان چرمی، قطعات کرومی در سپرهای جلو و عقب، رینگ اسپرت آلومینیومی ۱۶ اینچ، تودوزی پارچه‌ای توری مانند دو رنگ می‌توان اشاره کرد. چراغ‌های جلو هالوژن با عدسی و چراغ خطر عقب دو تکه آن کریستالی _ LED است .
این خودرو در سایر کشورها به کروز کنترل و گرم کن صندلی نیز مجهز است و در ایران نصب نمی‌شود و جای خالی آن در قسمت سمت راست فرمان و پایین کنسول کنار صندلی دیده می‌شود که قابل نصب است که احتمال داده می‌شود شرکت این امکان را بعدها به صورت آپشن توسط شرکت آپکو ارائه نماید.

 

امکانات ایمنی اچ۳۰ کراس

امکانات ایمنی این خودرو شامل چهار کیسه هوا در مدل دنده اتوماتیک و دو کیسه هوا در مدل دنده دستی، قفل اتوماتیک درب‌ها هنگام شروع حرکت، ترمزهای جلو دیسکی خنک شونده، ترمز عقب دیسکی ، کروز کنترل ،دوربین و سنسور دنده عقب ،ABS و EBD می‌باشد.

طراحی اچ۳۰ کراس

طراحی این خودرو شباهت به سری اتاق سه پژو می‌باشد. در دور تا دور این خودرو از فلاپ‌های مشکی رنگی استفاده شده‌است که برای جاده‌های خاکی بهتر است و از مزیت این فلاپ‌ها می‌توان به نیاز نبودن رنگ شدن خودرو پس از ضربه کوچک یا مالیده شدن اشاره کرد که در موارد مالیدگی یا ظربه‌های کناری به بدنه موثر است.

چراغ ترمز LED بالای خطر عقب اصلی به نظر اضافی بوده و با ترمز‌گیری کل چراغ خطر روشن می‌شود که دارای قابلیت هشدار دهی بالا ولی ناموزون بودن طراحی و اذیت شدن چشم راننده پشتی در مواقع ترمز‌گیری می‌شود که جالب به نظر نمیرسد . طراحی ظاهری این خودرو آنچنان به روز و جدید نیست ولی تا حدی راضی‌کننده بوده و از رقیب خود رنو ساندرو استپ وی و برلیانس c3 کراس کمی بهتر است که خطوط شکسته قدیمی در آن وجود ندارد و برخی افراد ظاهر آن را می‌پسندند و برخی نمی‌پسندند.

طراحی داخلی آن به نسبت خوب است ولی برخی دکمه‌ها و صفحه‌های نمایش در جای خود قرار نگرفته‌اند مثلاً زمانی که می‌خواهید سیستم تهویه خودرو را تنظیم کنید باید در حین حرکت به کنار بزنید تا ببینید چه چیزی نوشته است و نوشته‌ها به خوبی دیده نمی‌شوند و باید خم شد تا دیده شود.
ویا دکمه فلاشر در پایین‌ترین نقطه قرار دارد و سیستم صوتی در پایین قرار گرفته که هنگام استفاده از نویگیشن این خودرو راننده کمی اذیت می‌شود.
کاپوت در سطح پایینی است و دماغه خودرو افتاده به نظر میرسد ( در مقابل طراحی ساندرو یا لیفان x50 )

خواندن  باتری هیوندای ix55

معایب اچ سی کراس

اچ سی کراس و تمام خودروهای چینی، دارای معایب نامشخصی هستند. این خودروها که به ناگاه دچار افزایش مصرف سوخت، کاهش توان موتور، سر و صداهای غیرعادی و غیره می‌شوند، بازار بسیار بدی هم در خودروهای دست دوم دارند!

به نحوی که غالب فروشندگان خودروهای چینی، به شدت از خریدشان ناراحت هستند و پس از فروش با ضرر چند میلیون تومانی، هیچ گاه به خرید مجدد خودرو چینی اقدام نمی کنند.

مقایسه دانگ فنگ اچ30 با پژو206

پژو ۲۰۶ در مقایسه با بسیاری از تولیدات داخلی چهره‌ای جذاب و امروزی تر دارد اما تناسبی که در پژو ۲۰۶ مشاهده می‌شود در طراحی خارجی h30 cross به چشم نمی‌خورد.

به لحاظ طراحی داخلی فرم داشبورد پژو 206 پذیرای امکانات جدیدی مانند صفحه نمایش لمسی و کلیدهای کنترلی جدید نیست و با وجود استفاده از خطوط منحنی مناسب باز هم چهره‌ای قدیمی را از خود به نمایش میگذارد. افزون بر این یکی از ایرادات اصلی پژو ۲۰۶ فضای بسیار کوچک صندلی‌های عقب است که نشستن را برای سرنشینان بزرگ جثه مشکل می‌کند.
در مقابل h30 cross با داشتن سانروف، صفحه نمایشی لمسی (6.5 اینچی) با قابلیت پخش فایل‌های تصویری و سیستم رهیاب و گرمکن‌های آینه‌‌های بغل نسبت به پژو ۲۰۶ مجهزتر است و به دلیل قابلیت تاشو صندلی‌های عقب فضای ذخیره سازی بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد.

پژو ۲۰۶ تیپ 5 و h30 cross هر دو به پیشرانه‌های TU5 مجهز هستند.در مجموع می‌توان گفت که پژو 206 اگرچه به لحاظ امکانات نسبت به h30 cross ضعیف تر است اما از حیث طراحی جلوه زیباتری دارد.
در مقابل h30 cross برای خریدارانی که به دنبال خودرویی با امکانات به روزتر هستند گزینه مناسب تری به نظر می رسد البته این امکانات بیشتر به لطف افزایش قیمت h30 cross حاصل شده‌است.

همچنین باید در نظر داشت که پژو 206 در بازار خودروهای دست دوم با سهولت بیشتر و افت قیمت کمتری معامله می‌شود.

منبع : ویکی پدیا

کدام خودرو ها باتری 60 آمپر مناسبشان است؟
آریسان
رنوکپچر
رنو ساندرو
جک اس 5
جک اس 3
جک جی 3
تویوتا پریوس
کیا سراتو
مزدا 2
ام وی ام 550
آریزو 5
تیگو 7
ام وی ام 530
ام وی ام ۳۱۵
برلیانس H220
تندر 90
رانا
هایما S
کراس H30
پژو ۳۰۱
پژو 2008
پژو 208
پژو 207
پژو 206
چانگان CS35
سراتو
آریو
وانت نیسان
ریو
ساینا
کوییک
تیبا پراید

دسته‌بندی مدل ماشین
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
Call Now Button