دکتر باتری، فروش باتری ماشین در محل، پرداخت در محل.

باتری ماشین وانت نیسان

بازدید: 115 بازدید
ماشین وانت نیسان آبی وانت زامیاد نیسان خودرو وانت نیسان آبی

باتری مناسب: ۶۰ آمپر یا ۷۰ آمپر

باطری فابریکی ۶۰ آمپر (ترمینال معکوس)
قابلیت استفاده از باطری ۶۰ آمپر و ۷۰ آمپر پایه بلند ترمینال معکوس
باطری پیشنهادی : آمپر۶۰ یا ۷۰ آمپر

تصویر موتور ماشین وانت نیسان ، عکس موتور ماشین وانت نیسان ، تصویر باتری ماشین وانت نیسان ، تصویر باطری ماشین وانت نیسان

مشخصات فنی خودرو وانت نیسان

نوع انژکتوری ، بنزینی
باتری مناسب : 70 آمپر
طول كلي خودرو : ۴۶۹۰
عرض خودرو : ۱۶۶۰
ارتفاع خودرو : ۱۶۵۰
فاصله مركز محور جلو تا مركز محور عقب خودرو : ۲۸۶۵
وزن ناخالص خودرو : (G.V.W) ۳۸۰۰
ظرفيت مجاز بار خودرو : ۲۱۰۰
مصرف سوخت ويژه خودرو : ۲۸۰gr/kwh(۱۳Lit/۱۰۰km)
نوع سوخت خودرو : بنزين
ظرفيت مخزن سوخت خودرو : ۶۵
اندازه تاير خودرو : ۱۶ ۷.۵۰R عقب ۱۶ ۷.۰۰R جلو
ولتاژ باتري خودرو : ۱۲V/۷۰Ah
توان دينام خودرو : ۱۲V/۷۰Ah
قدرت استارتر خودرو : ۰.۸Kw
مدل گيربكس خودرو : F۴W۸۱A
تعداد دنده خودرو : ۴+۱ دنده
مدل كلاچ خودرو : تك صفحه خشك
نوع موتور خودرو : انژكتوري – بنزين
تعداد سيلندر خودرو : ۴ سيلندر خطي
استاندارد آلايندگي خودرو : يورو ۴
حجم موتور خودرو : cc ۲۴۰۰
حداكثر قدرت خودرو : hp@4800rpm ۱۰۰
حداکثر گشتاور خودرو : Nm@2400rpm ۱۹۰
نوع سيستم فرمان خودرو : ساچمه اي برگشت پذير
قطر غربيلك فرمان خودرو : ۳۸۰mm
نوع اكسل جلو خودرو : مستقل جناغي دوبل
نوع اكسل عقب خودرو : اكسل صلب با فنر تخت
سيستم تعليق جلو خودرو : فنر پيچي، كمك فنر هيدروليك تلسكوپي دو كاره
سيستم تعليق عقب خودرو : فنر شمش + كمك فنر هيدروليك تلسكوپي دو كاره
نوع ترمز اكسل جلو خودرو : ديسكي مجهز به ABS+EBD
نوع ترمز اكسل عقب خودرو : كاسه اي مجهز به ABS+EBD
ترمز دستي خودرو : مكانيكي روي كاردان
سيستم تقويتي ترمز خودرو : بوستر

نسل سوم نیسان جونیور (به انگلیسی: Nissan Junior)، که در ایران با نام زامیاد ۲۴ و نیسان آبی شناخته می‌شود،‌ برای اولین بار در سال ۱۳۴۹ در ایران توسط شرکت زامیاد تولید شد، سپس در سال ۶۵ با تغییر نام با عنوان سایپا۲۴ تولید و عرضه گشت. در سال ۱۳۷۷ مجدداً با نام زامیاد ۲۴ تولید شد. از سال ۸۸ مدل‌های جدیدی مانند ۲۴nb زامیاد (تغییر در نمای ظاهری) و زامیاد۲۴nib (ترمز ضد قفل و سیستم ebd) تولید شد. نام جونیور (JUNIOR) به یک سری از پیکاپ‌های میان‌سایز کمپانی نیسان اطلاق می‌شود، پیکاپ‌هایی که از سال‌های ۱۹۵۶ الی ۱۹۸۲ میلادی در مدار تولید بودند. 

خواندن  باتری هیوندای جنسیس کوپه

درمجموع، تمامی آن‌ها شامل سه نسل متفاوت از یکدیگر هستند که در سری‌های متعددی هم به تولید رسیدند، این سری‌ها با کدهای B40 ,B۴۲ و B۱۴۰ – سری ۴۰ و ۴۱ – سری ۱۴۰/۱۴۱ روانه بازارهای جهانی شدند. سومین نسل یا آخرین نسل از جونیور که کماکان در کشورمان در حال تولید است، برای نخستین بار، در اکتبر سال ۱۹۷۰ میلادی (مهرماه سال ۱۳۴۹ شمسی) پا به عرصه وجود نهاد.

 این خودرو که با نام سری ۱۴۰/۱۴۱ به تولید رسید، نسبت به نسل پیشین خود به‌مراتب مدرن‌تر بود. این نسل از جونیور، در آغاز از سه پیشرانه متفاوت بهره می‌برد که دو تای آن بنزینی و یک نسخه آن نیز دیزلی بود. نسخه‌های بنزینی در حجم‌ها ۱٫۶ و ۲ لیتری عرضه می‌شدند. کوچک‌ترین نسخه از این نسل که با کد شاسی N۱۴۰ روانه بازار شد از ظرفیت حمل باری معادل ۱٫۵ تن برخوردار بود ولی نسخه ۲ لیتری بنزینی آن قادر بود تا ۱٫۷۵ الی ۲ تن بار را با خود حمل نماید. 

ناگفته نماند که نسخه ۲ لیتری این خودرو از توانی معادل ۹۹ اسب بخار برخوردار بود و کد شناسایی آن نیز H۲۰ بود. در همان دوره‌ای که این خودرو از مدار تولید در ژاپن کناره گرفت و وارد وادی بازنشستگی شد، تولید آن تحت لیسانس نیسان در شرکت سایپا آغاز گردید. تاریخ شروع این اقدام نیز ماه فوریه سال ۱۹۸۳ میلادی (بهمن ۱۳۶۱ شمسی) بود، یعنی دقیقاً سی و شش سال پیش. البته پیش از این تاریخ و در سال ۱۳۴۹ شمسی، تولید پیکاپ‌های بزرگی با نام نیسان جونیور ۲۰۰۰ یا زامیاد ۲۴ در کارخانه زامیاد آغاز شده بود، این پیکاپ‌ها از ظرفیت حمل باری معادل ۳٫۸ تن برخوردار بودند. 

خواندن  باتری لکسوس nx300h

ناگفته نماند که «زامیاد» نام یک شرکت خصوصی خودروسازی بود که در سال ۱۳۴۲ شمسی احداث گردید و محل آن نیز در سه‌راه آذری واقع شده بود، البته در سال ۱۳۵۰ شمسی، محل این کارخانه به جاده تهران – کرج انتقال یافت. از سال ۱۳۸۹ نوع دیزلی آن با عنوان زامیاد۲۸nb برای اولین بار در نمایشگاه خودرو تبریز به نمایش درآمد. بسیاری از رانندگان زامیاد۲۸ (گازوئیلی) به دلیل استفادهٔ شرکت زامیاد از موتور چینی کم ارزش و اشکال در سیستم خنک‌کننده (رادیاتور) و نیز قیمت بالای آن از این خودرو ناراضی هستند. 

همچنین رانندگان خودرو زامیاد۲۴هایی که از سال ۱۳۷۷ به بعد تولید می‌شود به دلیل استفاده نکردن از موتور ژاپنی اصل که در سری‌های قبل استفاده می‌شد از این خودر رضایت چندانی ندارند. بر اساس قوانین پلیس راهنمایی و رانندگی ایران، خودرو زامیاد۲۴ مجاز به حمل ۲۸۰۰ کیلوگرم بار می‌باشد ولی این وانت قابلیت حمل ۵۰۰۰ کیلوگرم را دارد. معاون مهندسی شرکت زامیاد به نیسان آبی لقب باربر نجیب را می‌دهد. او آمار جالبی را از نیسان آبی می‌دهد. به گفته قرگوزلو، سال ۱۳۵۱ تاکنون این وانت توانسته ۲/۱ تریلیارد تن بار را بر روی جاده‌ها جابه‌جا کند که برابر وزن هشت هزار برج میلاد تهران است.

باتری کدام خودروها 70 آمپر است؟
باتری 70 آمپر یکی از انواع باتری‌های خودرویی است که برای خودروهایی با مصرف برق بالا مناسب است. برخی از خودروهای ایرانی که می‌توانند از باتری 70 آمپر استفاده کنند عبارتند از:
پژو 206، پژو 207،پژو 405،پژو پارس، روآ، سمند، دنا، تندر 90، اچ سی کراس، تارا، رانا و پیکان
پراید، ساینا، کوییک، تیبا، پارس تندر، شاهین، رنو 5، پی کی، زانتیا، برلیانس H220، برلیانس H230،برلیانس H320، برلیانس H330، برلیانس V5، کراس، آریو، نیسان وانت، نیسان وانت دیزل و وانت شوکا
جک اس 5، لیفان x60، ام وی ام x22، ام وی ام x33، نیسان رونیز، نیسان پاترول، فوتون و …
– هیوندای توسان، هیوندای Ix35، هیوندای Ix45، هیوندای Ix55، هیوندای آزرا، هیوندای آوانته، هیوندای اکسل، هیوندای النترا، کیا اسپورتیج، کیا بستا، کیا سراتو، کیا سورنتو، کیا کادنزا، کیا کارناوال، کیا اپتیما و …

خواندن  باتری هیوندای سانتافه
دسته‌بندی مدل ماشین
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
Call Now Button